Målkalas i derbyt mellan Västervik B och Tjust B

Jennifer Ilhammar satte tre mål när Västervik B och Tjust B spelade 5-5. Foto: Arkivbild

Det blev ett enda stort målkalas av matchen mellan Västervik Dam B och Tjust IF FF B på måndagskvällen. Tio mål bjöds det på totalt och fem från vardera lag.

Det var gästande Tjust B som tog ledningen i division 4-derbyt efter bara fyra minuters spel. Linnea Hagelin var målskyttet. Sedan såg det ut som att Västervik B skulle kunna få jubla över tre derbypoäng.

Isabell Farray gjorde snabbt både 1-1 och 2-1. Innan paus fyllde Elin Kjällgren och Filippa Peereboom på med både 3-1 och 4-1.

Tjust hade inte gett upp och Jennifer Ilhammars 4-2-reducering efter knappt en timmes spel väckte bortalaget. Sofia Karlsson gjorde 4-3 och Jennifer Ilhammar kvitterade till 4-4.

Men det såg ut som att hemmalaget skulle lägga beslag på tre poäng till slut ändå. Isabell Farray satte 5-4 med drygt tio minuter kvar av matchen. Det blev ändå delad pott. Jennifer Ilhammar gjorde sin tredje balja och gästernas femte.

En galen målfest senare delade lagen systerligt på poängen. HÄR kan du se tabellen.