Annons:

Brandskattat Gamleby tog poäng efter stark upphämtning

Gamleby tog poäng borta mot Rödsle BK/IFK Oskarshamn efter att ha legat under med både 0–2, 1–3 och 2–4. Foto: Bildbyrån

Brandskattat Gamleby tog poäng efter stark upphämtning

Gamleby FF kom till spel med 13 spelare borta Rödsle BK/IFK Oskarshamn och löste en poäng efter att ha varit i underläge under stora delar av matchen.  

Annons:

Rödsle BK/IFK Oskarshamn gjorde två snabba mål efter kvartens spel. Selma Ulvbane reducerade till 2–1 och minuten efter hemmalagets 3–1 sköt Marie Hörnander 3–2.

Efter dryga timmens spel kom 4–2 och Gamlebys kvitteringsjakt gav resultat. Selma Ulvbane gjorde 4–3 i minut 69 och Alwa Kahn 4–4 med kvarten kvar att spela. 

– En riktigt bra laginsats. Vi hade bara två avbytare med oss, varav en är målvaktsreserv, och det var åtta spelare som tackade nej på grund av skador. Det är tufft med en liten trupp. Vi fick en spelare skadad tidigt matchen och vår extramålvakt fick hoppa in som utespelare. Det var tufft de sista 20 minuterna när vi inte hade någon spelare att byta med. Det var en kämpainsats, säger Andreas Rosell, tränare i Gamleby FF.  

Hur ser du på matchen?

– Det är svajigt åt båda håll. Vi ligger under med både 2–0, 3–1 och 4–2, men vi kämpar och sliter och gör mål på hörnor och inlägg. Det är rättvist med 4–3 även om de har lite fler chanser. Jag tycker att det går åt rätt håll för oss, säger Andreas Rosell. 

Alla spelare ska ha beröm. Högeryttern Nicole Fristedt gjorde en stark insats med framspelningar till två av målen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt