Annons:

Robert Blomberg tyckte att Frödinge/Brantestad gjorde en svag insats mot Ankarsrum. Foto: Ossian Mathiasson

Magisk halvtimme när Ankarsrum körde över FBSK

Fyra mål under matchens första 30 minuter säkrade Ankarsrums klara seger borta mot Frödinge/Brantestad SK. AIS gick av planen som vinnare med segersiffrorna 4–0.

Annons:

Tabelltvåan Ankarsrum har fått en fin start på säsongen i division och Frödinge/Brantestad SK ligger i mitten av tabellen.

I kväll möttes lagen på Lundavallen och det blev överlägsen seger för Ankarsrum som ledde med 4–0 efter 28 minuter. I det förlorande laget var tränaren Robert Blomberg besviken efteråt.

– Det var ingen höjdarmatch. Vi gör en dålig första halvlek som gör att vi förlorar. Vi höjer oss lite i andra halvlek och det får vi ta med oss, säger FBSK:s huvudtränare Robert Blomberg.

Ankarsrum imponerade på Lundavallen och går på sommarledighet med en storseger.

– Jag är jättenöjd. Vi gör fyra mål och de gör inget. Vi spelar som vi ska göra, de är ett jättebra fotbollslag och vi är väldigt effektiva i första halvlek. Vi har full koll genom hela matchen. Det var en riktigt stabil insats och alla gör jobbet på planen och sliter för varandra. Det är skönt att gå på semester med tre poäng, säger Jonas Östman, assisterande tränare i Ankarsrum. 

Jesper Carlsson svarade för ett äkta hattrick i första halvlek och Christoffer Fröberg fick ett mål på målkontot.

Samuel Josefsson

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA BOSTÄDER

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt