Annons:

Rosén sen poängräddare för Hammarsgärde

Fabian Rosén räddade en poäng för Hammarsgärde mot Överum. Foto: Ossian Mathiasson

Rosén sen poängräddare för Hammarsgärde

Överums IK brände massor av lägen mot Hammarsgärde BK och fick nöja sig med ett oavgjort resultat. Med bara några minuter kvar av matchen satte Fabian Rosén 1–1 för Hammarsgärde.
– Det var glada miner efteråt, säger Hammarsgärdes tränare Lennie Rosén.

Annons:

Överum tog ledningen med 1–0 via ett självmål i 20:e minuten och brände därefter massor av lägen på Ernebergsfältet. 

– Vi har haft otroligt svårt att göra mål i ett par matcher. I dag brände vi minst fyra rena frilägen och missade en straff, vi kunde ha stängt matchen i ett tidigt skede. Att vårt mål var ett självmål säger rätt mycket om hur svårt det är för oss att göra mål, säger Överums tränare Tobias Petersson. 

Målvakten imponerade

Hammarsgärdes målvakt Rasmus Ringdahl radade upp fina räddningar och fick med bara några minuter kvar av matchen se Fabian Rosén fixa kvitteringsmålet. 

– Det var ett inlägg från kanten som han forcerade in i nät. Det var inte hans snyggaste mål, säger Lennie Rosén och fortsätter:

– Det är alltid kul att göra andra målet och få med sig en poäng. Vi kämpar och sliter i alla matcher och det var skönt att få utdelning, säger han. 

Rasmus Ringdahl fick beröm för sin insats, likaså Noel Palmgren för sin mittbacksinsats. André Olofsson var Överums främste spelare.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt