Annons:

Islossning för Hammarsgärde – tränaren funderar över sin fortsättning

Fabian Rosén gjorde tre mål när Hammarsgärde tog en storseger mot Horn. Foto: Ossian Mathiasson

Islossning för Hammarsgärde – tränaren funderar över sin fortsättning

Stark upphämtning mot både Överums IK och BK Boston. I kvällens jumbomöte mot Horn/Hycklinge blev det seger med förkrossande 7–2 för Hammarsgärde BK.
– Det var skönt med islossning, säger tränaren Lennie Rosén.

Annons:

Hammarsgärde BK har fått resultaten att gå deras väg på sistone. Efter två matcher med sena kvitteringsmål lossnade det ordentligt hemma mot Horn/Hycklinge på fredagskvällen. 

Efter 2–2 i halvtid sprang Hammarsgärde ifrån till 7–2 efter två mål runt 60:e minuten och tre mål under de tio sista spelminuterna. 

– Egentligen var de första 35 minuterna bäst för vår del, då borde vi ha gjort fem-sex mål. Vi tog tag i det mot slutet av första och öste på i andra, säger Lennie Rosén. 

Vad är förklaringen till islossningen?

– Det är nog blandning av att Horn hade dåligt med folk samtidigt som vi saknade en spelare i stället för åtta. Vi hade ett bra lag och då kan vi spela fotboll.

"Vill ha en laddad trupp"

Lennie Rosén gör sin andra säsong som seniortränare i Hammarsgärde och är en intresserad av en fortsättning. 

– Absolut, det är jag. Jag är laddad men då vill jag ha en trupp som är lika laddad. Mitt intresse finns för en fortsättning. 

Fabian Rosén och Johannes Berg gjorde tre mål vardera. Oliver Hellgren prickade in lagets sjunde mål. Målskyttar för Horn/Hycklinge var Emil Samuelsson och Joakim Roos. Klart bäst på planen var Fabian Rosén.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt