Annons:

Kvalet lever ända in i sista omgången för H/T

Adrian Ottosson gjorde ett mål och var bäst på planen när Hjorted/Totebo vann i kvalet till division 5. Foto: Ossian Mathiasson

Kvalet lever ända in i sista omgången för H/T

Hjorted/Totebo har satt sig i ett bra läge inför den sista omgången av kvalet till division fem. På lördagen besegrade man BB 2001 med 2-0 på bortaplan.

Annons:

– Tyvärr vann ju Flygsfors/Gadderås också, så vi har ju inte allt i egna händer i den sista omgången, säger en nöjd spelande tränare i H/T, Robert Hagelin.

Inför avslutningsomgången står Flygsfors/Gadderås på fyra poäng och tre plusmål, medan H/T har fyra poäng och två plusmål.

– Vi ska först och främst vinna mot Alstermo/Orrefors borta, det andra kan vi inte påverka. Men det är bara att hoppas att BB 2001 kan stå emot bra mot Flygsfors/Gadderås trots att de är avhängda, säger Robert Hagelin.

I lördagens match var det spelmässigt jämnt, men Hjorted/Totebo utnyttjade sina chanser bäst. Det första målet gjorde Tom Nilsson efter en hörnvariant i mitten av den första halvleken. 0-2 kom i den andra halvleken då Adrian Ottosson kom fri och satte bollen efter en lång utspark.

– Visst tryckte de på en del i andra halvlek, men vi låg rätt och försvarade oss bra så det bev mest skott utifrån från deras håll, säger Robert Hagelin, som berömde hela laget men utsåg Adrian Ottosson till bäst på plan.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt