Annons:

VFF värvar tre spelare efter uppflyttningen

Tobias Bertilsson går tillbaka till Västerviks FF efter en säsong i IFK Västervik. Foto: Ossian Mathiasson

VFF värvar tre spelare efter uppflyttningen

Västerviks FF gör sitt yttersta för att vara redo till division 3-comebacken och har gjort klart med tre spelare, varav två har ett förflutet i VFF-dressen.

Annons:

Det är Västerviks-Tidningen som berättar att VFF förstärker truppen med två nygamla VFF-spelare i form Tobias Bertilsson och Albin Liffner, som ansluter från IFK Västervik.

”Den högre nivån lockar så klart och det ska bli kul med en riktig utmaning”, säger målvakten Albin Liffner till Västerviks-Tidningen. 

Innermittfältaren Tobias Bertilsson är många starkt förknippad med VFF och lämnade under uppmärksammade former klubben för IFK Västervik inför den nyss avslutade säsongen. 

”Bertilsson kontaktade mig och vill tillbaka och visa hur bra han är”, säger Andreas Andersson i VFF:s sportgrupp till VT.

Skånskt nyförvärv klart

Det tredje nyförvärvet Daniel Engel är ett nytt ansikte i Västerviksfotbollen. Han har flyttat till Västervik och har spelat i division 2 med IFK Hässleholm. 

”Jag flyttade till Västervik i maj då min flickvän kommer härifrån. Det kändes bra och seriöst med mycket folk på träningarna när jag testade med VFF. Jag är en hårt jobbande defensiv mittfältare som är passningssäker och har många kilo på mig som gör att jag kan stå emot bra, säger Daniel Engel till VT. 

VT skriver också att tränarna Ergest Fasko och Stefan Gustavsson har nått en muntlig överenskommelse med division 3-klubben.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt