Annons:

Division 4-laget har spikat ledarstaben – han försvinner

Det är klart med tre lagledare till Fredrik Walfredsson i IFK Västervik. Foto: Jakob Karlsson/Arkiv

Division 4-laget har spikat ledarstaben – han försvinner

En huvudtränare och tre lagledare. Så ser upplägget ut i IFK Västervik inför nästa säsong. Nu är det klart hur ledarstaben kommer se ut.

Annons:

För en dryg vecka sedan kom nyheten att Fredrik Walfredsson fortsätter som huvudtränare för division 4-laget och då informerade klubben om att han ska stöttas av tre lagledare.

Precis som under den gångna säsongen är det Pekka Kourunen, Mikael Ekström och Vasilios Manousaridis som kommer finns runt laget 2020. 

”Det är alltid viktigt med trygghet och bra folk runt laget, så det är riktigt skönt att kunna presentera denna trio som är populära bland spelarna”, skriver IFK Västervik på Instagram. 

Tirheden försvinner

Ledarstaben är klar och det innebär att Peter Tirheden, som var assisterande tränare under 2019, lämnar a-laget. Dagens Västervik har sökt både Peter Tirheden och klubbens ordförande Christian Jansson för en kommentar men utan framgång. 

IFK Västervik har efter värvningen av Karl-Viktor Söderqust fått positiva fortsättningsbesked från Albin Alfonsson och Johan Sandqvist. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt