Annons:

H/T siktar på uppflyttning – premiärspelar i morgon

Tom Nilsson blir en nyckelspelare för Hjorted/Totebo. Foto: Ossian Mathiasson

H/T siktar på uppflyttning – premiärspelar i morgon

Förra året nådde Hjorted/Totebo kvalspel efter en tredjeplacering. Den här säsongen siktar laget på att vara ännu lite bättre och nå uppflyttning.
– Det är skoj att det är igång igen, säger tränaren Robert Hagelin inför lördagens premiär mot Rödsle.

Annons:

Matchstart klockan 13. Prognoserna säger att det blir strax under 30 grader varmt när två tippade topplag begår seriepremiär i fotbollssexan i morgon.

Hjorted/Totebo blev förra säsongen trea, men lyckades inte kvala sig upp. Rödsle å sin sida åkte ur femman.

– Det är skönt att få en sån match direkt. Vi hoppas givetvis på vinst. Det gäller att vinna om man ska vara med i racet, när det bara är nio matcher, så man får en bra start. Det blir ju en streckmatch varje match, men det är ju roligt när det gäller något också, säger H/T-tränaren Robert Hagelin.

Lyfter fram flera nyckelspelare

Laget har två träningsmatcher i benen och har kört på med två träningspass i veckan under hela uppehållet. Senaste träningsmatchen, i måndags, vann man mot seriekonkurrenten Överum med 8-4.

– Vi vill ju bli bättre än förra året då vi snubblade på målsnöret. Givetvis är målsättningen att vi ska försöka gå upp, då gäller det att vinna, säger Hagelin.

Inför premiären lyfter han fram Tom Nilsson, Pontus Pettersson, Haidar Abdulkarim som var bra förra året, men tagit ett par steg till, samt unge Melker Holmberg.

Matchen då? Den tippar Hagelin att Hjorted/Totebo vinner med 4–1.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt