Annons:

VFF OCH STJÄRNVÄRVNINGEN GÅR SKILDA VÄGAR

Sonny Karlsson och VFF går skilda vägar. Foto: Viktor Allvin/Arkivbild

VFF OCH STJÄRNVÄRVNINGEN GÅR SKILDA VÄGAR

Han presenterades som en riktig bomb när han blev klar. Efter coronavåren går nu VFF och stjärnvärvningen Sonny Karlsson åt olika håll.

Annons:

I februari presenterade Västerviks FF mycket överraskande Sonny Karlsson, med meriter från både Superettan och division 1, som ett nyförvärv. 

Det har, till följd av coronapandemin, inte blivit särskilt många framträdanden i VFF-tröjan – och nu står det klart att klubben och Karlsson går skilda vägar. 

"Jag och Sonny har ikväll gemensamt beslutat att riva det kontrakt som vi tidigare hade. Sonny har tidigare i vår fått barn och det tillsammans med att pendla har slitit på honom. Vi är överens om att detta är bäst för båda parter", skriver sportchefen Andreas Andersson i ett uttalande. 

VFF:s sportchef utvecklar för Dagens Västervik:

– Det är som det står där, det har varit mycket för honom under våren och pendlingen har slitit. Det har inte riktigt funkat socialt, så det här var bäst för båda parter. 

Hur ser du på att det blev så här?

– Det är så klart tråkigt, men så här är det. 

Kommer ni behöva ersätta honom?

– Vi kommer sondera lite och se vad vi har för möjligheter. Jag tycker att det finns bra resurser ändå, men vi är intresserade av att förstärka truppen, säger Andreas Andersson.

Sonny Karlsson anslöt till VFF från Oskarshamns AIK. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt