Annons:

Flera lokala lag i samma kvalgrupp till division 5

Djursdala SK får kvala sig kvar i division 5 och nu står det klart vilka lag som väntar i kvalet. Foto: Ossian Mathiasson

Flera lokala lag i samma kvalgrupp till division 5

Djursdala SK, Gunnebo IF och VSGF/JAIK har hamnat i samma kvalgrupp till division 5. Ankarsrums IS har placerats i en annan kvalgrupp. 

Annons:

Djursdala SK, som hamnade på negativ kvalplats i division 5 nordöstra, Gunnebo IF, tvåa i division 6 Västervik/Oskarshamn, och VSGF/JAIK, trea i division 6 Vetlanda, får möta varandra i kvalet till division 5. De tre lagen har hamnat i samma kvalgrupp tillsammans med BB 2001, som trea i division 6 Högsby/Nybro. 

Djursdala SK möter Gunnebo i första omgången hemma på Dalavallen och VSGF/JAIK tar emot BB 2001 på hemmaplan. Både DSK och Gunnebo får spela två hemmamatcher och kvalvinnaren är garanterade en plats i nästa säsongs division 5-serie. 

Ankarsrums IS, trea i division 6 Västervik/Oskarshamn, ställs mot Ekenässjöns IF, IK Vista och Sommens AIF i sin kvalgrupp. De börjar hemma mot IK Vista till helgen och avslutar med bortamatcher mot Ekenässjön och Sommen. Även i denna grupp får segraren en plats i division 5. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt