Annons:

Westervik vill hämnas Ernstsons långa avstängning

Westerviks Max Ernstson åkte på en lång avstängning efter senaste matchen mot Ingelstad. Foto: Ossian Mathiasson

Westervik vill hämnas Ernstsons långa avstängning

Efter matchen mot Ingelstad blev Westerviks nyckelspelare Max Ernstson avstängd i fem matcher. Ikväll ställs lagen mot varandra igen.

Annons:

Westervik inledde säsongen strålande och hade tre raka segrar. Då blev nyckelspelaren Ernstson avstängd i fem matcher efter en incident mot Ingelstad. Ingelstad anmälde Ernstson i efterhand.

Ikväll ställs klubbarna mot varandra återigen.

– Det blir en speciell match. Det var ju de som fick Max avstängd så det är många som känner lite extra inför den här matchen. Den avstängningen förstörde ganska mycket för oss. Det kommer bli en tuff match, det är jag säker på.

"Vi var värda mer"

Westervik huserar i mitten av tabellen.

– Det ser bra ut. Vi har försökt ta uppehållet till att förbättra de delar vi gjort dåligt och det handlar om det defensiva som vi ska kunna göra bättre. Vi ska jobba hårdare, och så har vi slipat på boxplay och pratat om själva grunderna.

WIBK huserar i mitten av tabellen.

– Jag ser fram emot vårsäsongen och hoppas den blir av. Vi ska få ut mer poäng än vi fick i den första delen där jag tycker att vi var värda mer. Övre halvan är rimligt, men först och främst vill vi hålla oss kvar.

Albin Alfonsson är osäker.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt