• Stark laginsats bakom Antvardens seger

Antvarden tog andra raka segern. Foto: Pixabay

Stark laginsats bakom Antvardens seger

IBF Antvarden tog en fin skalp när de besegrade BK Vingen med 12–6.
– Det var fint lagarbete över tre perioder, säger assisterande tränaren Emil Blomberg.

Antvarden visade stundtals bra intentioner men framför allt stark laganda när de tog andra raka segern i division 3 och klev förbi BK Vingen i tabellen.

– Vi gjorde en bra match. Andra perioden avgjorde matchen, vi hade bra utdelning på våra chanser, säger Emil Blomberg.

Med 2–2 efter 20 minuter ryckte Antvarden ifrån till 8–3 i andra perioden och imponerade stort. Tredje perioden blev en transportsträcka fram till slutresultatet 12–6.

Hela laget gjorde ett bra jobb i båda riktningarna och fick beröm av tränaren. Fyramålsskytten Samuel Johansson och comebackande Magnus Larsson fick beröm för att alla täckta skott.

Fakta

Poäng, Antvarden: Samuel Johansson 4+0, André Olofsson 3+0, Philip Hirschman 1+2, Emil Johansson 2+0, Fabian Westring 0+2, Tommy Nilsson 1+0, Christoffer Hagström 0+1, Linus Broström 0+1, Max Johansson 0+1, Adrian Stark 0+1.