Annons:

Antvarden tappade 7-1-ledning – ”Borde ha vunnit”

Antvarden gjorde en kanonmatch hemma mot Boxholm i dag – men bara i två perioder. I sista tappade man allt och vann först efter förlängning.
– Det är lite plåster på såren, säger tränaren Christian Nilsson.

Annons:

Antvarden gjorde 7-1 35 minuter in på matchen. Då talade förstås allting i hela kosmos för en stabil hemmaseger. Så blev det inte. Boxholm reducerade två gånger om före sista pausen och sista perioden vanns med 5-1. 7-8 kom efter 59.41 och kvitteringen med fem sekunder kvar.

– Vi har jättebra kontroll i två perioder, men sedan vet jag inte vad vi styr med. De lyfte långt nere i hörnen, i första och andra är vi med på det, men de får lite billiga mål. Vi blir lite för defensiva när vi leder också.

Emil Johansson avgjorde sedan i förlängningen.

Mål + assist: Peter Hirschman 1+4, Samuel Johansson 3+0, Emil Johansson 2+1, Kevin Svensson 2+1, Philip Hirschman 1+0, Max Johansson 0+1.