Annons:

Karlin om Öhman:

Mattias Karlin kunde inte lämna något positivt besked om Victor Öhman. Foto: Arkivbild

Karlin om Öhman: "Han har mått bättre"

Det blev förlust för Västervik under fredagskvällen mot bottenlaget Väsby i hockeyallsvenskan. En tung kväll där effektiviteten saknades.

Annons:

Pucken hade svårt att gå in i målet för VIK under kvällen, när man åkte på sin sjätte raka bortaförlust. Hemmalaget Väsby tog vara på sina målchanser och kunde vinna med 4-2.

– Klart man är irriterad. Väsby var mer beredda att betala priset för att vinna matchen. Vi täcker inte skott, vi väntar med avsluten. Väsby gör dessa saker och det är därför de vinner. Vi kan inte vänta med att ta avsluten, säger huvudtränare Mattias Karlin till Dagens Västervik. 

Victor Öhman fick avbryta matchen i slutet av första perioden. Karlin kunde inte ge något positivt besked.

– Nej inte mer än att det han har mått bättre. Vi får se vad som händer och hur allvarligt det är. 

Positiv debut

Under kvällen fick en debutant göra sitt första framträdande i VIK. Nyförvärvet Ryan Gropp som har 156 AHL-matcher på meritlistan fick dra på sig Västervik-dressen efter att inte spelat hockey sedan mars 2020. 24-åringen fick mycket förtroende direkt.

– Han skapade väldigt mycket och hade bra lägen. Efter hans förutsättningar var det riktigt bra. Han fick spela mer idag än vad tanken var inför. Men vi var tvungna att gå ner på folk. Han visade bra spel och han är här för att göra poäng. Och det tror jag att han kommer göra efter spelet han visade idag.

Samuel Josefsson

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt