Annons:

Dressyrtävling på Vimmerbyortens Ryttarförening

Ett 20-tal ekipage kom till start till dressyrtävlingen i Vimmerby i helgen. Foto: VIRF

Dressyrtävling på Vimmerbyortens Ryttarförening

Det blev flera placeringar för lokala ryttare vid lördagens tävlingar på Ryttargården i Vimmerby. Lördagens tävling var en tävling för ponnyer i alla kategorier där ett 20-tal ekipage kom till start.

Annons:

Först ut var en Lätt C:1 där det blev vinst för Anna Sjögren på Ardglass Frank från Västerviksortens Ryttarförening med fina 70,2%. Andra klassen var en LB:1 där det utsågs segrare i både kategori C och D. I kategori C vann hemmaryttaren Linnea Brose på ponnyn Dennis med 66,9% och i kategori D segrade återigenAnna Sjögren på Ardglass Frank från Västervik, den här gången på 69,3%.

Sista klassen för dagen var en LA:1 som vanns av ännu en ryttare från Vimmerbyortens Ryttarförening, nämligen Cajsa Wideen på ponnyn Magic Bisquit som fick ihop 68,9%.

Nästa tävling på Ryttargården är Lilla Gubben Cup som går av stapeln den 7-8/9 och är en hopptävling för ponny. Då tävlar man i olika klasser under 2 dagar och vissa klasser räknas ihop så att man under söndagen ska kora en cup-vinnare. Mycket fart och fläkt utlovas under dessa dagar. 

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt