Annons:

Guldhjälten väljer bort Dackarna – nu har han gjort sitt val

Tai Woffinden lämnar Dackarna och har kritat på för Esbjerg i den danska högstaligan. Foto: Ossian Mathiasson

Guldhjälten väljer bort Dackarna – nu har han gjort sitt val

Tai Woffinden bidrog starkt till Dackarnas efterlängtade SM-guld i höstas. Nu står det klart att britten väljer bort Dackarna och Bauhausligan till förmån för danska Esbjerg kommande säsong. 

Annons:

Speedwaystjärnan Tai Woffinden, med tre VM-guld på meritlistan, anslöt till Dackarna under slutdelen av den gångna säsongen och körde in massa poäng när Målillaklubben tog SM-guldet som man har suktat efter i många år. 

Det blir ingen återkomst till Dackarna eller ingen övergång till någon annan klubb i Bauhausligan under 2022. Stjärnan har bestämt sig för att köra för Esbjerg i den danska ligan. Det blir därmed ingen körning i Sverige då de polska reglerna säger att man bara får köra i en liga till utöver den polska högstaligan. 

”Jag ser fram emot att köra i Danmark, det är en liga jag alltid velat köra i men som jag inte har haft tid med då mitt schema varit för fullt. Laget har stora planer och jag ser fram emot att köra där. Banan ser bra ut och det är många intressanta förare i laget. Jag gillar att jobba med unga talanger som vill lära sig mer”, skriver Tai Woffinden på sin Facebooksida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt