Annons:

Luke Becker är klar för Piraterna efter att ha skrivits ut ur Dackarnas trupp. Foto: Ossian Mathiasson

Fick lämna Dackarna efter tunga starten – här är hans nya klubb i Sverige

Amerikanen Luke Becker skrevs ut ur Dackarnas trupp efter den tunga starten. Nu är han klar för styrning i Motalaklubben Piraterna. 

Annons:

Dackarna valde i slutet av maj att nyttja ett av sina transferkort för att göra en förändring i truppen. Luke Becker fick lämna Dackarna och ersattes med den rutinerade dansken Nicolai Klindt.

Nu har han gjort klart med ny klubb i Sverige. Det är Piraterna som väljer att plocka in honom i sitt lag.

”Jag tror att Luke kommer passa kanon i Motala. Han har en hög kapacitet vilket han har visat tidigare säsonger och han är fast besluten om att jobba sig tillbaka dit. Vi har varit ganska tunna i truppen men i och med att Luke kommer in blir vi inte riktigt lika känsliga för skador och eventuella krockar", säger Piraternas lagledare Daniel Davidsson i en kommentar till klubbens Facebooksida. 

Luke Becker ser fram emot att få köra för Piraterna framöver.

”Det var tråkigt att bli släppt av Dackarna men som man brukar säga, när en dörr stängs öppnas en annan. Jag ser verkligen fram emot en ny utmaning och en förändring. Jag tror att Piraterna kommer att vara en fantastisk plats för mig och jag kan inte vänta på att få träffa supportrarna och lagledningen. Det är fortfarande ett tag kvar av säsongen och jag ser verkligen fram emot att avsluta säsongen som pirat", säger Luke Becker. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA BOSTÄDER

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt