Annons:

Lejonen förändrar i truppen – svensk förare går till seriekonkurrent

Lejonen gör förändringar i sin trupp. Det betyder bland annat att Peter Ljung lämnar och han är nu klar för konkurrenten Piraterna. Foto: Bildbyrån

Lejonen förändrar i truppen – svensk förare går till seriekonkurrent

En förare in och en förare ut. Det är vad som händer i Lejonens trupp inför nästa veckas dubbelmöte mot Dackarna. Peter Ljung lämnar klubben till förmån för Piraterna. 

Annons:

Fjolårsfinalisten Lejonen har upplevt en jobbig säsong i Bauhausligan med fyra inkörda poäng på sex matcher. 

”Säsongens första halva har inte blivit vad vi hoppades på med skador och ojämn form på många förare”, skriver Lejonen i ett inlägg på sin hemsida.  

Gislavedsklubben meddelar nu att de gör förändringar i truppen inför andra halvan av grundserien. På tisdag och onsdag väntar dubbelmöte mot Dackarna. Peter Ljung tvingas lämna klubben och kliver in i Piraternas lag. 

”Inför den avslutande halvan ser vi ett antal olika laguppställningar som möjliga och där vi inte kommer kunna erbjuda Peter så många körtillfällen. Vi tackar Peter för tiden hos oss och önskar honom varmt lycka till”, skriver Lejonen. 

Kubera på väg tillbaka

In på Ljungs plats i truppen kommer Robert Chmiel från Lejonens allsvenska lag. 

”Robert har dominerat stort i årets allsvenska och har just nu ett snitt på 2,550. Han gjort sig förtjänt av att få prova på högsta ligan i Sverige”. 

Lejonen ser inom kort ut att få tillbaka Dominik Kubera efter hans ryggskada. Han är uttagen till kvällens match med Lublin. 

”Om han kör den kommer han automatiskt att skrivas in i vår trupp då han nu är utskriven som skadad. Då är vi en förare för mycket och ytterligare någon kommer i så fall att skrivas ut truppen inom kort. Vem detta blir återkommer vi till när det är aktuellt och alla förutsättningar är kända”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt