Annons:

Smektala fullpoängare i semifinal ett:

Bartosz Smektala hade all anledning att dra på smilbanden efter sin första fullpoängare i Sverige. Han körde in 17+1 poäng i semifinal ett mot Rospiggarna.

Smektala fullpoängare i semifinal ett: "Jag är så glad"

När det behövdes som mest klev Bartosz Smektala fram och smällde till med en fullkomligt lysande insats. Det blev maxpoäng (17+1) i semifinal ett. 
– Det är första gången jag tar maxpoäng här i Sverige, säger han. 

Annons:

Västervik vann semifinal ett mot Rospiggarna med 53–37 och har därmed 16 poäng till godo i nästa veckas retur i Hallstavik. 

Bartosz Smektala bidrog i allra högsta grad till Västerviks storseger. Han visade klass och var fullpoängare med bonus (17+1 poäng). 

– Jag är så glad. Det här var en väldigt viktig tävling för oss nu när vi är inne i slutspelet. Vi som lag har kört bra här hemma i Västervik hela året, säger Bartosz Smektala. 

Gårdagens träning på Hejla Arena gjorde Bartosz Smektala gott. 

– Vi hade en träning här i går och det var bra för mig. Jag testade många inställningar och det som funkade bäst i går funkade lika bra i dag. 

Vad har du för tankar inför nästa veckas avgörande?

– Vi har ett bra lag och jag tror att vi fixar det. Det är en speciell bana i Hallstavik och den är annorlunda jämfört med vår bana. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt