Annons:

PUBLIKFAVORITEN KLAR FÖR EN FORTSÄTTNING – SIKTAR PÅ GULD

Bartosz Smektala blir Västerviksförare även 2024. Foto: Arkivbild

PUBLIKFAVORITEN KLAR FÖR EN FORTSÄTTNING – SIKTAR PÅ GULD

Västervik är hans "andra hem". Nu har publikfavoriten Bartosz Smektala och Västervik Speedway kommit överens om en fotsättning.

Annons:

Stortalangen Bartosz Smektala anslöt till Västervik Speedway för fem år sedan inför återkomsten till högstaligan. Smektala har under dessa år utvecklats till en pålitlig nyckelföraren i klubben och charmat publiken gång efter annan. 

Under den gångna silversäsongen snittade Smektala 1,824 inklusive bonus i Bauhausligan. Hemma på Hejla Arena hade den polske 25-åringen hela 2,114 inklusive bonus i snitt. 

– Jag är otroligt glad över att få vara en del av det här laget. Jag känner mig hemma här och kan nästan inte vänta på att få köra igång nästa säsong. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla supportrar för den gångna säsongen. Nästa år ska vi vara med och slåss om guldet, säger Bartosz Smektala.

Morgan Andersson, sportchef och lagledare i Västervik, är givetvis glad över att få behålla Smektala.

– Det känns mycket bra att vara överens med Bartosz då han varit med oss hela vägen sedan vi kom tillbaka in i finrummet 2018. Han fortsätter hela tiden att utvecklas i rätt riktning och då syftar jag i första hand på vissa bortabanor där poängskörden blivit bättre och bättre för varje år. På Hejla Arena ser jag honom som en av våra absolut stabilaste förare under dessa år. Bartosz kommer alltid väl förberedd och jag vet att han är väldigt sugen på att ta Västervik Speedway hela vägen till guld 2024, och med den inställningen passar man i vår trupp. Hela klubben har sikte på samma mål, säger Morgan Andersson.

Hans ingångssnitt i Bauhausligan 2024 blir 1,627.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt