Annons:

Världsstjärnan kliver in i Västervik:

Greg Hancock kliver nu in i Västervik Speedway. Foto: Bildbyrån

Världsstjärnan kliver in i Västervik: "Inte fel med den kunskapen"

Västervik Speedway har stärkt upp organisationen. Fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock kommer agera bollplank åt ledningen, vara en extra röst i depån och hjälpa klubbens ungdomar.
– Det är inte fel med den kunskapen, säger Morgan Andersson.

Annons:

I tisdags inledde Västervik Speedway speedwaysäsongen med att premiärbesegra Vargarna. Nu på torsdagen meddelar klubben att världsstjärnan Greg Hancock kliver in i klubben.

Han har redan synts till i klubbens färger på Hejla Arena den senaste tiden. Amerikanen har de senaste åren arbetat med Luke Becker och nu blir han även en del av Västervik Speedway. 

Greg Hancock ska agera bollplank åt lagledningen, vara en extra röst i depån under matcherna och hjälpa klubbens ungdomar.

– I första hand är han med Luke, men han kommer också hjälpa oss lite grann. På matcherna kommer vi kunna bolla en del och han blir ett extra bollplank till mig och hela laget. När man snackar ihop sig vid sladdpauserna är det inte fel att ha den kunskapen, säger Morgan Andersson.

En del av teamet

Greg Hancock kan nu ses som en del av teamet.

– Han gjorde ett bra jobb i Norrköping. Sedan kanske han inte kommer kunna vara med varje match. Han åker ju fram och tillbaka mellan USA och Sverige, men han ska bland annat köra med Anton (Karlsson) och Mads Hansen på måndag.

Morgan Andersson ser fram emot detta.

– Det är jättebra. Jag har känt Greg i en massa år, men vi har inte varit så nära. Jag har jobbat med många konkurrenter till honom och har aldrig haft honom i mitt lag, så det ska bli roligt. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt