Annons:

JUST NU: Han återvänder till Västervik:

Anders Thomsen är klar för återkomst till Västervik Speedway. Foto: Linus Johansson/Arkiv

JUST NU: Han återvänder till Västervik: "En racer av rang"

Anders Thomsen är efter flera säsonger på vift tillbaka i Västervik Speedway.
"Han är en racer av rang som hela tiden har tagit steg i sin utveckling", säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Annons:

Anders Thomsen, 25, är klar för en återkomst i Västervik Speedway och blir näste förare in i truppen 2020. Ett återseende för publiken i Västervik då han senast representerade klubben under 2015, vilket var hans första år i svenska ligan.

Han har representerat Indianerna de senaste två säsongerna och har även ett förflutet i Dackarna. I år blev han dansk mästare med Team Fjelsted. Han körde även i polska högstaligan för Gorzow och det var första året i högstaligan.

Att få tillbaka Anders gläder mig då jag är övertygad om att han kan hantera positionen som heatledare om det krävs. Han är en racer av rang som hela tiden har tagit steg i sin utveckling och det ger klubben ytterligare en förare med rätt ålder och målsättning för att samtidigt jobba långsiktigt, säger sportchefen och lagledaren Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

"Jag är mycket glad att vara tillbaka i Västervik då det var här min svenska speedwaykarriär startade. Ser fram emot en bra säsong med mina nya lagkamrater och jag är säker på att det nya laget kommer att ta hem medaljer i år, säger Anders Thomsen.

Anders Thomsen år ingångsnittet 1,510.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt