Annons:

DANSK YNGLING TAR SISTA PLATSEN I VÄSTERVIKS TRUPP

19-årige Mads Hansen från Danmark är sist in i Västerviks trupp för 2020. Foto: Ossian Mathiasson

DANSK YNGLING TAR SISTA PLATSEN I VÄSTERVIKS TRUPP

19-årige Mads Hansen från Danmark blir den siste föraren in i Västervik Speedways trupp med snitt över 0,500.

Annons:

Under året representerade han Västerviks samarbetslag i allsvenskan, VIP Speedway, och tävlade mycket i europeiska ligor, bland annat Danmark, Polen och Tyskland. Mads hade en framgångsrik säsong då han blev Europamästare i par U19, tog U21-brons i lag-VM och även två individuella EM-bronsmedaljer för både U19 och U21.

Mads är en målmedveten förare som har alla verktyg för att lyckas bra inom sporten. Jag bjöd in dem till KL Fastigheter Par Open för att få chansen att träffa hela teamet och återigen se Mads innan säsongen var över. Det han visade och hur han uppträdde på banan var jag mycket nöjd med. Mads har inget garanterat vad det gäller matcher men fortsätter han den utvecklingskurvan han haft i år så kan han mycket väl vara med och konkurrera om en plats i startsjuan. Det ska bli mycket intressant och jobba ihop med denna talang under 2020, säger sportchefen Morgan Andersson.

"Jag är mycket glad att jag skrivit ett avtal med Västervik Speedway. Banan gillar jag mycket och dem 2 tillfällen jag har kört på Hejla Arena under året har det blivit bra med poäng för min del. Jag har fått ett bra intryck av klubben och det ska bli en rolig utmaning att få vara en del av det här spännande laget under säsongen, säger Mads Hansen.

Mads får ingångsnittet 1,250.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt