Annons:

Klart: Duo förlänger med Västervik

John Lindman fortsätter i Västervik Speedway. Foto: Linus Johansson

Klart: Duo förlänger med Västervik

Västervik Speedway förlänger kontraktet med två förare som körde för klubbens samarbetslag, VIP Speedway, i allsvenskan. John Lindman och Philip Olofsson kör vidare under 2020.

Annons:

Båda förarna har under 2019 kört för samarbetslaget VIP Speedway i allsvenskan och John Lindman körde även en match i elitserien.

”Det känns bra att ha utökat truppen med några förare med 0,500 i snitt som hela tiden har varit planen och nog så viktigt då vi måste vara noggranna med bredden och konkurrensen. John ligger långt fram vad det gäller kontrakt i Allsvenskan och det ser jag som mycket viktigt för hans utveckling då det finns hög potential då alla bitar är på plats. Han kommer definitivt vara med att utmana om en plats i startsjuan. Vad det gäller Philip så jobbar vi på att hitta ett lag i Allsvenskan. Han är målinriktad och kämpar hårt för att utvecklas inom sporten och jag tror att Philip kommer att ta ett steg i rätt riktning under 2020 då han bara är 18 år och villig att lägga in allt arbete som fordras”, säger sportchefen Morgan Andersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt