Annons:

SARGAT DACKARNA KÄMPADE HEROISKT OCH FÖLL KNAPPT

Dackarna förlorade med 42–48 i kvällens match mot Rospiggarna. Foto: Ossian Mathiasson

SARGAT DACKARNA KÄMPADE HEROISKT OCH FÖLL KNAPPT

VM-stjärnan Maciej Janowski är handskadad och svenskesset Jacob Thorssell febersjuk. Det blev för mycket för Dackarna som föll knappt borta mot Rospiggarna. Matchen slutade 48–42.

Annons:

Även om Dackarna hade en kämpig kväll och låg under med åtta poäng inför de avslutande nomineringsheaten så var Målillalaget uppe och högg. Efter att Rasmus Jensen och Jason Doyle körde hem en femetta i det 13:e heatet och vann det 14:e med 4–2 var det bara två poäng upp för Rospiggarna.

Men Jason Doyle gjorde sin andra tjuvstart för kvällen i det sista heatet och blev utesluten, ett heat som Rospiggarnas elegantpar, Kai Huckenbeck och Timo Lahti, vann med 5–1 och säkrade segern.

Sammantaget var Dackarna för ojämna, både när det gällde i rider replacementheaten, där laget endast tog sju poäng och dels på platserna sex och sju som nollade. Endast fyra förare tog poäng i Dackarna och det håller inte mot ett lag som Rospiggarna, speciellt inte i Hallstavik.

Conny Blomander

Fakta

Poäng, Rospiggarna: Kai Huckenbeck 15   Timo Lahti 11, Adrian Miedzinski 11, Kim Nilsson 6+1, Andrey Kudriashov 1, Daniel Hendersson 4+2, Erik Gheorghe inget heat

Poäng, Dackarna: Jason Doyle 14, Rasmus Jensen 13+1, Frederik Jakobsen 8, Luke Becker 7+2, Avon Van Dyck 0, Max Bogdanowicz 0.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt