Annons:

REDAKTIONEN

Jakob Karlsson

Jakob Karlsson är 33 år gammal och född och uppvuxen i Vimmerby. Han har lång erfarenhet av att bevaka och granska politiken i Vimmerby. Jakobs journalistiska bana började på Länstidningen Norr/Vimmerby Tidning. I mars 2015 startade Jakob Vimmerbybloggen, som blev en stor succé i Vimmerby och lade grunden till det som idag är Dagens Vimmerby AB. Jakob Karlsson är även ishockeyspelare i Vimmerby Hockey.

Anders Sjögren

Anders Sjögren är 57 år gammal och har sju års erfarenhet som reporter i Västerviks kommun. Anders kommer vara vår huvudreporter i Västervik och kommer bevaka kommunpolitiken, näringslivet och civilsamhället i Västervik. Privat brinner Anders för odling och fågellivet. 

Simon Henriksson

Simon Henriksson är 29 år gammal och uppväxt i Gullringen. Sedan fyra år tillbaka bor han i Vimmerby och har en lång erfarenhet av lokaljournalistik. Simon Henriksson är i första hand allmänreporter på Dagens Vimmerby. Han kommer att bevaka den kommunala politiken, göra reportage och skriva krönikor.

Ossian Mathiasson

Ossian Mathiasson är 28 år gammal och uppväxt i Flaka, en by utanför Gullringen. Han är utbildad journalist vid Linnéuniversitet i Kalmar och tog sin examen 2016. Ossian Mathiasson har jobbat med journalistik i sju år och började på Dagens Hultsfred i oktober 2017. 


Anders Blank

Anders Blank är född och uppvuxen i Vimmerby. Han har jobbat som frilansjournalist och tolv år som kommun och kriminalreporter på Barometern i Kalmar. Han har också arbetat med P1-produktionen I Lagens Namn.

Det senaste året har han skrivit en bok med true crimetema som handlar om organiserad brottslighet. Anders Blank kommer att jobba som journalist/redaktör för Dagens Kalmar. Han är delägare i bolaget med samma namn.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt