Annons:

BLI DVV-SUPPORTER!

Dagens Västervik är en lokalt ägd dagstidning som drivs av Dagens Vimmerby AB och Mediapartner AB. Till skillnad från många andra i branschen har vi valt att inte låsa in några artiklar bakom betalväggar. Vi vill att alla medborgare i Västervik kommun ska ha samma rätt till sin moderna dagstidning med cirka 20 artiklar varje dag året om. 

Som digital gratistidning har vi ingen möjlighet att ansöka om varken presstöd eller utvecklingsstöd och hela tidningsbranschen står inför enorma utmaningar från globala aktörer som Google och Facebook.

Att vår produkt är gratis betyder tyvärr inte att vårt företag saknar utgifter. Att producera nyheter kommer alltid att kosta pengar. Tycker du att vi behövs och vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? 

I så fall är det enklare än någonsin. Allt som behövs för att bli månatlig DVV-supporter är ett betalkort. Du registrerar dig nedan och därefter dras den summa du valt från ditt kort varje månad. Ångrar du ditt stöd så kan du omedelbart avbryta din stödprenumeration. Det gör du genom att skicka ett mejl till redaktion@dagensvasterik.se.

Vi är mycket glada för ditt stöd som hjälper oss att vara oberoende och aktiva varje dag året om!

DIBS - Payments made easy

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt