Annons:

FLERA FORDONSINBROTT I NATT – POLISEN SER SAMBAND

Mellan torsdag kväll och fredag morgon har flera inbrott skett i bilar och lastbilar i Västerviks kommun. Gods till ett stort värde har stulits.
– Det är troligen så att man har åkt runt och gjort dessa inbrott, säger Gunnar Ege, vid polisen.

Annons:

Totalt handlar det om fyra olika fordonsinbrott. En arbetsbil som stod parkerad på Flundragatan i Västervik och har haft ovälkommen påhälsning mellan 18 och 06. Bland annat har mutterdragare, tigersåg, vinkelslip och motorsåg stulits. 

I det fallet handlar det om en stöld för 31 000 kronor.

På Stora Trädgårdsgatan blev en mindre lastbil utsatt för stöld. Mellan 16 och 06 har stölden skett, men exakt vad som är stulet är oklart. Det ska vara en mängd eldrivna verktyg och en motorsåg.

I Gunnebo har en byggfirmas bil haft inbrott. Där stals bland annat en tigersåg, men det framkommer inget totalt värde. Tjuven, eller tjuvarna, krossade en ruta och tog sig in.

I Ankarsrum har ett försök till stöld genom inbrott i bil skett vid samma tidpunkt som de andra. En ruta till en skåpbil har krosssats, men om något är stulet är oklart.

– Det känns verkligen som de hör ihop. Det är troligen så att man har åkt runt och gjort dessa inbrott, säger Gunnar Ege. 

Ingen har sett något och det finns ingen misstänkt i nuläget.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt