Annons:

ULVAEUS KÖPER RESTAURANGEN OCH HOTELLET PÅ SLOTTSHOLMEN

ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus köper restaurangen och hotellet på Slottsholmen. Foto: Stefan Härnström

ULVAEUS KÖPER RESTAURANGEN OCH HOTELLET PÅ SLOTTSHOLMEN

Sedan i somras har Västerviks Stadshotell drivit restaurangen på Slottsholmen. Nu väljer stadens store son Björn Ulvaeus att köpa upp restaurangdelen.
- Det passar både oss och Stadshotellet bättre, säger Björn Ulvaeus i ett pressmeddelande.

Annons:

Sedan i augusti är Björn Ulvaeus dotter, Anna Hydbom Ulvaeus, bosatt i Västervik tillsammans med sin make Calle Hydbom Ulvaeus. Båda har varit verksamma i restaurang- och hotelldelen på Slottsholmen som invigdes i somras. 

Verksamheten har ägts av Västerviks Stadshotell - men nu köper Björn Ulvaeus upp båda delarna. Anna Hydbom Ulvaeus och Calle Hydbom Ulvaeus kommer att driva restaurangen. 

- Sedan min dotter Anna och hennes man Calle tagit över ansvaret för Slottsholmen har vi på ett naturligt sätt blivit ett familjeföretag och jag tror att det passar både oss och Stadshotellet bättre i det långa loppet att vi står på egna ben. Ett nära och bra samarbete hoppas vi på ändå i framtiden, säger Björn Ulvaeus. 

Stina Porsgaard på Västerviks Stadshotell säger så här: 

- Vi erbjöd Björn att köpa bolaget av oss för ett litet tag sedan och till vår glädje har det nu blivit så. Det är en bättre lösning för båda parter att Anna och Calle driver Slottsholmen. Vi kommer att koncentrera oss på att fortsätta att utveckla vårt fina stadshotell med restaurang. Vi ser fram emot att samarbeta med Anna och Calle och önskar dem ett varmt lycka till!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt