Annons:

LRF Konsult växer – gjort flera rekryteringar sedan årsskiftet

LRF-Konsult i Västervik söker efter fler medarbetare

LRF Konsult växer – gjort flera rekryteringar sedan årsskiftet

LRF Konsult i Västervik växer så det knakar. Snart kommer flera nya medarbetare att rekryteras.

Annons:

Konsultföretagets samtliga tjänsteområden finns representerade i Västervik: jurister, mäklare, ekonomer, skatteexperter och affärsrådgivare.

LRF Konsult flyttade in i nuvarande lokaler i februari 2016 som nu behöver göras om. 

– Tack vare vårt goda samarbete med vår hyresvärd Mats Torsman, löser vi det denna gång genom att bygga till ett par extra arbetsplatser i våra befintliga lokaler. Vi trivs jättebra här och vill verkligen stanna här länge till, säger kontorschef Marianne Hennel.

Hennel tog över som kontorschef kontorschef för Gamleby, Valdemarsvik och Västervik efter Nathalie Liljegren som numera istället jobbar som enhetschef för hela Kalmar län. 

- Vi jobbar mycket tillsammans inom enheten och kan därmed erbjuda en bred kompetens till alla våra kunder, säger Nathalie Liljegren.

Gjort flera rekryteringar

Sedan årsskiftet har LRF gjort flera rekryteringar. 

 Vi har anställt två duktiga jurister, som redan har fått mycket att göra. Vi har länge haft ett stort kundinflöde på juristsidan och det är skönt att ha erfarna spelare på plats. Sanna Danielsson kommer närmast från skatteverket och Fredrik Jakobsson har jobbat hos oss på LRF Konsult i Jönköping i flera år men har nu flyttat till området varför ett kontorsbyte var naturligt. Vi har också utökat på mäklarsidan och har glädjen att hälsa Magnus Edmark välkommen till oss. Magnus är både skogsmästare och mäklare och kommer senast från Fastighetsbyrån. Sist men inte minst har vi stärkt upp på ekonomsidan med Tomas Sallermo som kommer att jobba som rådgivare mot alla branscher och företagsformer i både Västervik och Valdemarsvik framåt, säger Marianne Hennel. 

Ytterligare rekryteringar är aktuella under 2019. 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt