Annons:

Svensk Fastighetsförmedling rankas högst i ny undersökning

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen, de visar att Svensk Fastighetsförmedlings har Sveriges mest rekommenderade mäklare. Bland de mäklare som ligger i topp återfinns en mäklare från Svensk Fastighetsförmedling i Västervik. Det skriver Svensk Fastighetsförmedling i ett pressmeddelande.

 

  

Annons:

Reco har frågat kunder till landets fastighetsmäklare och listan som publiceras grundar sig på 50 000 omdömen från köpare och säljare som gjort en bostadsaffär under 2020. Svensk Fastighetsförmedlingsmäklare finns på topp sex mest rekommenderade mäklarna i Sverige och finns på 41 platser på topp 100 listan. För första gången finns en mäklare från Västervik med på topp 100 listan, Douglas Salomon, som kommer på 57 plats.

- Det är ju naturligtvis ett oerhört roligt resultat och vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför det. Vårt fokus har alltid varit att våra kunder ska vara 100% nöjda, båda säljare och köpare. Det är vår särställning som landstäckande, oberoende mäklarföretag med stor erfarenhet och extremt duktiga mäklare som gör det detta möjligt. Nu kommer vi att fira och sedan planera för hur kan fortsätta att utveckla vårt erbjudande, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Douglas Salomon har fått 65 omdömen under året och får snittbetyget 4,80 (av 5,0) med en svarsfrekvens på 100 procent.

- Det är en oerhörd prestation att vara på plats 57 jämfört med hela Sveriges mäklare. Douglas jobbar alltid målmedvetet och med fokus på att verkligen ge tid till kunderna – både köpare och säljare, och har alltid kundens bästa i fokus. Vi jobbar alltid långsiktigt med målet att överträffa kundens förväntningar och det lönar sig i längden, säger Liza Nyberg.

Bäst i länet

Anna Jeansson och Christin Wahlman, som tillsammans leder Svensk Fastighetsförmedling i Västervik är väldigt glada över den framgången som en av företagets mäklare har fått.

- Det är jättestort. Alla mäklare i landet som är anslutna till Reco finns med. Det är första gången som jag vet att en mäklare från Västervik är med på topp 100-listan, säger Anna Jeansson.

En annan av Svensk Fastighetsförmedlings mäklare, Anders Gustafsson, har utsetts till Västerviks och Kalmar läns bästa mäklare i Reco:s undersökning.

- Han har fått bäst betyg i Reco:s sammanställning, men han har inte sålt så många fastigheter som Douglas Salomon har gjort, därför rankas han ner på listan, säger Anna Jeansson.

Anna Jeansson och Christin Wahlman är mycket glada över framgången.

- Det är verkligen ett kvitto på hårt arbete och ett erkännande, det betyder mycket, säger Anna Jeansson.

Hur kommer ni att fira framgångarna?

- Vi kommer att uppmärksamma mäklarna och även bjuda alla på kontoret på tårta, för det här är stort, säger Anna Jeansson.

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt