Hammarsgärde tog första segern efter sent avgörande

Fabian Rosén gjorde mål och var företagsam när Hammarsgärde slog Krokstorp med 3–2. Foto: Ossian Mathiasson

Efter tre raka förluster plockade Hammarsgärde BK sin första trepoängare för säsongen. Krokstorps IF besegrades med 3–2 efter ett sent avgörande.

Fabian Rosén sköt 1–0 för Hammarsgärde efter dryga kvarten och Noel Palmgren nickade in 2–1 i 40:e minuten. Krokstorp, som kvitterade till 1–1 i 23:e minuten, utjämnade även till 2–2 på straff i 72:e minuten. Det var ändå Hammarsgärde som fick sista ordet i matchen då Samuel Villalba gjorde 3–2 efter en hörna i slutskedet.

– Vi gjorde en helt okej första halvlek och borde kanske ha fått med oss fler mål. Krokstorp kom in, tog över och pressade oss i andra innan vi fick tillbaka spelet i mitten av andra. Skönt att det blev tre poäng och att vi gjorde två hörnmål, säger tränaren Lennie Rosén.

Rickard Falk och Fabian Rosén förtjänade beröm i ett hårt kämpande Hammarsgärde.