Annons:

Hebe tog en stark poäng mot BOIF -

Rasmus Sandsborg gjorde mål för Hebe.

Hebe tog en stark poäng mot BOIF - "Suverän inställning"

BOIF hade chansen att haka på i den absoluta toppstriden i division sex. Det kom IF Hebe i vägen för. Dagens match på Silvervallen slutade 3-3, efter att hemmalaget kvitterat tre gånger om.

– Killarna gjorde det jättebra. Jag är nöjd med en poäng mot ett topp tre-lag, säger Hebe-tränaren Janne Johansson.

Annons:

Hebe visade styrka i hemmamatchen mot BOIF genom att komma tillbaka från tre underlägen. Kvitteringen fram till 3-3 gjordes av Modeste Musoni med knappt tio minuter kvar att spela.

– Sett till chanser över hela matchen kanske 3-3 var rättvist. Vi vek inte ned oss utan visade en bra inställning hela tiden. Att komma tillbaka tre gånger om visar på en suverän inställning, i dag var vi bra, säger Janne Johansson.

Samtidigt berömmer Hebe-tränaren BOIF.

– De var fysiskt tunga att möta. Då menar jag inte att de spelade fult utan de malde på och var där hela tiden. Sen var de jätteduktiga på hörnor, som de gjorde alla sina mål på.

Fel fokus

BOIF missade i och med krysset att haka på Tjust och Fårbo i toppen av tabellen.

– I den första halvleken rullade vi bollen fint, men försökte slå den avgörande bollen för tidigt. I andra halvlek var vi viljelösa och fokuserade på fel saker istället för att stänga matchen, säger bortalagets tränare Viktor Fransson.

Robin Söderholm, Rasmus Sandsborg och Modeste Musoni gjorde hemmalagets mål. Värt att notera är att Modeste Musoni gjorde sitt första framträdande och kvitterade till 3-3 bara en minut efter att han fått hoppa in.

För BOIF nätade Per Axelsson, Simon Karlsson och Simon Lundholm.

I Hebe fick samtliga spelare beröm för en stark insats. Hos gästerna var det bara Sverker Johansson som nådde upp i en bra nivå.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt