Annons:

Gunnebo vidare i cupen efter kryss i kommunderbyt

Ahmad Wahid Ebrahim gjorde ett av Gunnebos mål i 3–3-matchen mot Ankarsrums IS. Foto: Ossian Mathiasson

Gunnebo vidare i cupen efter kryss i kommunderbyt

På ett för dagen blåsigt Bökensved gjorde lokalrivalerna Gunnebo IF och Ankarsrums IS upp om gruppsegern i Toyota Cup. Matchen slutade 3–3 (1–1) och det var Gunnebo gladast för då de vann gruppen med det resultatet. 

Annons:

Första halvlek hade Ankarsrum bra grepp om matchen, men det var Gunnebo som tog ledingen efter halvtimmens spel genom Ahmad Wahid Ebrahimi.

Ankarsrum kvitterade dock sju minuter senare genom Robin Thorén Johansson. Nämnde Johansson gjorde också sitt andra mål för dagen tidigt i andra halvlek. Den ledningen höll inte länge då Reza Rezai ordnade ett 2–2-läge i matchen.

I den 82:e matchminuten såg det dock ut som Jesper Skälhammar ordnade segern till Ankarsrum med sitt 3–2-mål. Ludvig Heinz i Gunnebo ville dock annorlunda och kvitterade till 3–3 i 89:e minuten.

Armin Beganovic, tränare i Gunnebo, sa följande efter matchens slut och konstaterar att Gunnebo är vidare i cupen. 

– Vi gör inte vår bästa match i dag. Vi har tur att Ankarsrum missar en del riktigt bra chanser. Vi vinner på att vi har lite mer ork mot slutet av matchen, annars är de bättre än oss framför allt i första halvlek. Vi är vidare i cupen och det får vi vara nöjda med, säger Armin Beganovic. 

"Vi borde vunnit"

Ankarsrums tränare Daniel Wernersson var trots uttåget nöjd med vad han såg från sina spelare i dag.

– Vi borde ha vunnit den här matchen med 7–3 men vi sätter inte våra lägen. Det som är positivt är dock att vi kommer till bra lägen, det är den sista lilla detaljen som saknas bara. I övrigt gör vi en bra match, säger Daniel Wernersson. 

Beröm gav Wenersson till Robin Thorén Johansson, Fabian Ring och Micheale Shambel Habtu. Beganovic plussar lite extra för Daniel Adolfsson, Reza Rezai och Ludvig Heinz.

John Nilsson

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt