Annons:

Klang och jubel i H/T – krossade BOIF i derbyt

Tom Nilsson glänste när H/T krossade BOIF i toppderbyt. Foto: Arkivbild

Klang och jubel i H/T – krossade BOIF i derbyt

Efter fem raka segrar kom BOIF ned på jorden idag. Det såg ett heltaggat Hjorted/Totebo till som vann med hela 5-0 hemma på Tollevi.
– Vi gör en jäkligt bra match över 90 minuter, myser hemmalagets Robert Hagelin.

Annons:

H/T satte tonen direkt. Redan i den första minuten fick man en straff och den utnyttjade Tom Nilsson som firade en egen liten julafton med tre mål.

Även mål nummer två kom på straff och H/T petade in ytterligare en boll i första.

– De två första målen kom på straff så vi hade lite medflyt, men jag tycker att vi förtjänar dem. Vi hade bra spel i första och i andra kontrollerar vi det bra och skapar många chanser. BOIF tryckte på lite, men skapade inte så mycket, säger Hagelin.

I andra hade Hjorted/Totebo full kontroll på matchen och krossen stannade vid 5-0. Tom Nilsson gjorde alltså tre mål medan Linus Åsberg och Melker Holmberg stod för de övriga. Bäst i hemmalaget var Samuel Svensson, men även tremålsskytten Nilsson plussas.

BOIF:s tränare Viktor Fransson var inte jättenöjd.

– Resultatet var det inget att säga om, det är hur vi uppträder på planen som är desto värre. Vi står och tittar i 90 minuter. Det är en kollaps. Vi försökte ändra lite, men när åtta av elva inte gör någonting då går det inte. Jag är bestört och besviken. Nu bryter vi ihop och sen ska Hebe få lida för det här. Simon Karlsson och Simon Oskarsson försöker i alla fall, men de är inte bra, det är mer att alla andra är katastrofdåliga.

I och med segern hakar H/T på i toppstriden. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt