Annons:

H/T tog sjätte raka segern efter pangstart

Fredrik Lindström och Tom NIlsson såg till att Hjorted/Totebo slog Gunnebo IF och bärgade sjätte raka segern. Foto: Hjorted/Totebo

H/T tog sjätte raka segern efter pangstart

Hjorted/Totebos segertåg i division 6 fortsätter. Sjätte raka segern inkasserades efter två snabba mål hemma mot bottenlaget Gunnebo IF. 
– Det är vi självklart nöjda med, säger H/T:s spelande tränare Jimmy Svensson. 

Annons:

Hjorted/Totebo har ställt in siktet på att ta sig upp i division 5 igen och säsongsstarten med idel segrar kan de inte klaga på. 

Kvällens hemmamatch mot Gunnebo avgjordes i inledningen av första halvlek. Tom Nilsson satte 1–0 i tionde minuten och Fredrik Lindström 2–0 två minuter senare. 

– Vi fortsätter att börja matcherna med riktigt bra spel och fina kombinationer. Jag har sagt det tidigare och säger det igen – vi borde ha gjort två mål till i första, säger spelande tränaren Jimmy Svensson. 

– Vi var inte påslagna från början. De sprang ifrån oss och vi vann inga närkamper, säger Gunnebos tränare Peter Lönnblom. 

Sjätte raka segern

Spelet jämnades ut efter paus och Gunnebo IF vaskade fram lägen för att komma in i matchen målmässigt. 

– Vi hade bud på mål och det var synd att vi inte lyckades få till det lilla extra i offensiven. Det var toppen mot botten och de gjorde mål på sina chanser i början medan vi brände våra chanser i slutet. Nu har vi haft flera jämna matcher som har slutat med förluster så det är en trend som vi behöver vända på. Det har gått lite troll i det, säger Peter Lönnblom. 

H/T höll ihop defensiven och bärgade sjätte raka segern. 

– Vi sa att vi inte skulle på bjuda på något och spela rakare. Det funkade en stund, sedan föll vi hem och de jämnade ut spelet och hade en chans som Herman (Selerud) fick göra en svettig räddning på. Vi blev trötta mot slutet när vi blev tillbakatryckta och inte fick fast bollen, säger Jimmy Svensson. 

De respektive lagens målvakt och ena mittback erhöll beröm. Herman Selerud och Fredrik Lindström i H/T och Niclas Bengtsson och Axel Lögdahl i Gunnebo. 

H/T toppar division 6, fem poäng före Blackstad/Odensvi, Frödinge/Brantestad och Lojal. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt