Annons:

Veteranens sanslösa comeback – svarade för äkta hattrick

Comebackande Sara Stridh gjorde tre mål för FBSK ikväll. Foto: Arkivbild

Veteranens sanslösa comeback – svarade för äkta hattrick

Sara Stridh var en giftig anfallare i Vimmerby IF under många säsonger runt 2010. Ikväll gjorde hon comeback för FBSK – och det blev en formidabel succé. Hemmalaget hade 3-0 mot Västervik B i paus – alla fullträffar signerade just Sara Stridh.

Annons:

Som bekant har Frödinge haft stora skadeproblem under den senaste tiden och flera veteraner har snörat på sig dojorna igen. Ikväll var det Sara Stridhs tur att ställa upp och det räckte med en halvlek för att bevisa att hon behövdes.

Stridh gjorde 1-0, 2-0 och 3-0.

– Sara är livsfarlig när hon får bollen rätt. Första målet trycker hon sig förbi och hon har en tyngd och ett steg som sticker ut. Det syns att det finns mycket fotboll där. I andra blev hon lite ensam, säger FBSK-ledaren Daniel Wessman. 

Blir det fler matcher framöver?

– Vi hoppas på alla som hoppar in. Vi saknar ju viktiga spelare i de centrala rollerna.

"Sämsta halvleken på länge"

Spelmässigt stod FBSK för en skaplig första, men efter paus tappade man det mesta. Västervik B reducerade två gånger om och skapade ordentlig nerv i slutskedet.

– Vi slutade spela. Första är helt okej, men andra är en riktig djupdykning. Vi är inte i närheten av vad vi kan, men ändå har vi några lägen att avgöra matchen. Vi har fler målchanser än dem, men spelmässigt kanske oavgjort är rättvist. Det var den sämsta halvleken vi gjort på länge, men skönt att vi kunde vinna ändå.

Även Jannik Milton ställde upp för det brandskattade laget idag. Plus går till Sara Stridh och Terese Anemyr.

Isabell Farray och Astrid Göthberg nätade för Västervik B.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt