Annons:

Bränning klev fram och fixade tre B.O.IF-poäng

Hampuz Bränning gjorde båda B.O.IF:s mål i segermatchen mot Gunnebo. Foto: Patrik Wirengård

Bränning klev fram och fixade tre B.O.IF-poäng

Gunnebo IF var nära att sätta käppar i hjulet för B.O.IF i toppstriden i division sex. Till slut var det ändå gästande B.O.IF som drog det längsta strået och vann med 2-1 efter dubbla mål av Hampuz Bränning.

– Det hade varit katastrof att tappa poäng här, säger bortatränaren Viktor Fransson.

Annons:

Tabellsjuan Gunnebo var idag mycket nära att försämra B.O.IF:s chanser i toppstriden rejält.

I den 16:e minuten gav Gustav Kägu Gunnebo ledningen och 1-0 stod sig en bit in i den andra halvleken. Då klev Hampuz Bränning fram och kvitterade till 1-1 efter 54 minuters spel. Inte ens tio minuter senare såg Bränning till att B.O.IF gick upp i en 2-1-ledning.

I slutminuterna tilldömdes hemmalaget Gunnebo en straff, men den tog i stolpen och B.O.IF tog därmed tre oerhört viktiga poäng i toppstriden.

– Det blev vinst, men det var inte mycket mer heller. Vi visade en dålig inställning, allt var dåligt egentligen. I första halvlek vet jag knappt om vi hade något läge alls, säger Viktor Fransson.

Vad gjorde att ni trots allt lyckades vända till slut?

– Att pojkarna till slut knöt näven och tog i. Vi får inte tappa poäng i en sån här match, det hade varit katastrof. Sett till vår insats kan det inte bli sämre, nu får vi åka hem och ladda för matchen mot Lojal, säger B.O.IF-tränaren, som valde att berömma Max Wiman.

Tabellen finns HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt