Annons:

VFF-tränaren efter 1-9:

Magnus Fält var allt annat än glad efter dagens 9-1-förlust.

VFF-tränaren efter 1-9: "Aldrig blivit så förödmjukad i hela mitt liv"

Västerviks FF skämde ut sig rejält i dagens bortamatch mot Ljungsbro. Laget ställde ut skorna och fick stryk med utklassningssiffrorna 9-1.

– Jag har aldrig blivit så förödmjukad i hela mitt liv, det får jag erkänna, säger Magnus Fält, en mycket besviken VFF-tränare.

Annons:

Västerviks FF är sedan tidigare klart för nedflyttning till division fyra. Samtidigt spelade Ljungsbro för att säkra avancemang till divison två idag. 9-1 ska det förstås ändå inte få bli i en division tre-match.

– Vi hade en handfull spelare borta i en redan tunn trupp, men det är ingen ursäkt för att göra en sån här insats. De som åker måste spela för klubbmärket. Vi kan inte uppträda som vi gjorde idag, det är inte okej. Jag kan inte försköna något, det här var riktigt uselt, säger Magnus Fält.

Ska inte kunna hända

Ljungsbro satte 1-0 redan i den första minuten och ledde med 3-0 i paus. I inledningen av den andra halvleken kom också 4-0 och till slut blev det alltså hemmaseger med 9-1.

– Visst är Ljungsbro ett bra lag och de är värda att vinna serien. Men så bra att de ska slå oss med 9-1 är de inte. Det ska inte kunna bli såna siffror. Alla kan jobba och springa, det är inget svårt, men idag var det skit.

Hur var stämningen i omklädningsrummet efter matchen?

– Den var inget vidare. Jag vet inte hur jag ska förklara det här. Alla måste förstå vad som krävs och sen får killarna ställa lite frågor till sig själva angående vissa saker. Det är lätt att säga att det bara är att åka hem och glömma matchen, men det här kommer fan inte gå att glömma på ett tag, säger Magnus Fält.

Tabellen finns HÄR.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt