Annons:

Han gjorde hattrick när IF Hebe premiärvann stort mot Ankarsrums IS

Johan "Happe" Nilsson gjorde hattrick när IF Hebe premiärvann mot Ankarsrums IS. Foto: Arkivbild

Han gjorde hattrick när IF Hebe premiärvann stort mot Ankarsrums IS

Ett äkta hattrick inom loppet av drygt 15 minuter avgjorde kvällens seriepremiär till hemmalaget IF Hebes fördel mot Ankarsrums IS. Slutresultatet blev sedan 6-1.

Annons:

IF Hebe fick en drömstart på årets division 6-säsong. Rutinerade Johan ”Happe” Nilsson gjorde 1-0 redan efter ett par minuters spel och när ytterligare en dryg kvart hade gått hade han gjort ytterligare två mål, bland annat efter ett motlägg som gick in och gav 2-0.

– Happe kommer aldrig kunna sluta att göra mål. Han står alltid rätt och gör rätt saker, berömmer Hebes tränare Felix Andersson.

– Den här segern satt riktigt skönt. Under de första 25 minuterna var Ankarsrum inte alls med när vi blåste i gång. Efter 3-0 verkade vi tro att det var färdigt, men sedan tycker jag ändå att vi håller ihop det hyfsat, säger Felix Andersson.

"Hade bud på det"

Ja, för efter Hebes 3-0-mål tog gästande Ankarsrum över matchen. Alvydas Urniezius reducerade i slutet av den första halvleken, men Hebe var för starkt i den andra delen av andra halvlek och gick ifrån till 6-1. Målen gjordes av Sebasthian Svensson och de två sista av Noah Sandelius.

Sägas ska dock att Ankarsrum inte saknade chanser till ytterligare reducering vid ställningen 3-1.

– Vi hade verkligen bud på det. Om vi hade fått in 3-2 också så tror jag att vi hade kunnat störa dem. Tyvärr rann det i väg lite på slutet, men Hebe är ett jättebra lag och jag kan inte på något sätt vara missnöjd med vår prestation, säger AIS-tränaren Oscar Ingström.

Bäst i hemmalaget var Noah Sandelius och inhopparen Axel Andersson Landholm. I Ankarsrum fick målvakten Kristoffer Lindkvist extra beröm.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt