Annons:

Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

WIBK ska inte låta sig luras av tabellen: “Göra jobbet fullt ut”

I dag reser Westerviks IBK:s herrar till Jönköping för att möta bottengänget Jönköping IK Utveckling i innebandytvåan. Huvudtränaren Andreas Rundberg vill inte att laget låter sig luras av tabellen.

Annons:

– Först och främst tro att det inte ska gå så enkelt som tabellen visar, göra jobbet fullt ut, säger Rundberg.

Westerviks IBK gjorde en stabil insats senast mot serieledarna Vetlanda på hemmaplan. Trots förlusten är Andreas Rundberg nöjd med insatsen mot Vetlanda och hoppas att man kan göra lite fler mål i fredagens möte mot Jönköping. 

– Jag har god tro på det här den här gången efter ha mött Vetlanda förra veckan och gjorde det bra. Jag hoppas att offensiven ger lite mer än två mål senast. Få till offensiven och defensiven, vi är ett ungt lag som kan ställa till problem med sin energiska spelstil.

“Mycket som går nu”

WIBK har inte haft den bästa uppladdningen i veckan. Flera spelare har varit sjuka men Rundberg räknar med bara en som blir borta när det är dags för match.

– Varit en del bortfall, mycket som går nu så det är inte optimalt. Jag tror alla kan vara med förutom en.

Spelaren det handlar om är 17-årige Gabriel Polgar som inte har lyckats återhämta sig och blir kvar i sjukdomssängen. Westerviks IBK ligger på en sjundeplats efter nio spelade omgångar i division 2.


Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt