Antvarden ledde med 5-3 – föll tungt ändå

IBF Antvardens damer ledde med 5-3 borta mot IBK Åtvidabergs U. Ändå blev det förlust med 8-6.

Överumslaget kopplade tidigt grepp om matchen och ledde med 2-0 en bit in på den första perioden. Då hade Frida Johansson och Fia Westring hittat nätet.

Åtvidaberg reducerade visserligen, men Julia Vessby gjorde 3-1 tidigt i den andra akten. Åtvidaberg reducerade igen, men Antvarden ordnade återigen en tvåmålsledning. Ännu en gång var det Julia Vessby som stod för målet.

Samma procedur upprepade sig igen och efter Åtvidabergs reducering var det Cornelia Klingström som sköt 5-3 till Antvarden.

Men där tog också det roliga slut.

Frida Johansson gjorde visserligen 6-5 för Antvarden, men Åtvidaberg vände och vann med 8-6. Det var därmed den tredje perioden som fällde Antvarden i bortamötet.