Annons:

Victor Öhman åkte på en trolig hjärnskakning efter att ha fått på en riktig propp mot Tingsryd. Foto: Bildbyrån

Inga positiva besked kring forwarden: “Mådde inte alls bra”

Victor Öhman fick en smäll mot huvudet i Västerviks 3–1-seger mot Tingsryd på fredagskvällen. Efter matchen kunde inte huvudtränaren Martin Gudmundsson ge några positiva besked.

Annons:

Det var i slutet av den andra perioden som Victor Öhman fick en tackling mot huvudet av Tingsryds Leon Lerebäck. Öhman blev liggandes på isen och fick hjälp att kliva av efter en stund. Lerebäck fick matchstraff efter situationen och när Dagens Västervik når huvudtränaren Martin Gudmundsson kom det inga positiva besked kring forwarden. 

 – Det är en befarad hjärnskakning och han mådde inte alls bra. Han ligger i bussen nu och har huvudvärk. Det bådar inte gott med vår skadeskjutna forwardssida. Min känsla att det är mer än olyckshändelse än medvetet, men domarna gör det bra att ta det större straffet, säger Martin Gudmundsson.

“Det föder framgång”

Själva matchen som VIK vann med 3-1 var Gudmundsson nöjd med.

– Jättestark bortavinst. Vet att de har vunnit tre i rad och har en bra streak. De är ett bra hemmalag precis som oss. Jag tycker vi spelar moget med ett bra bortaspel hela matchen. Det föder framgång och vi skapade fler målchanser än vad Tingsryd gör. Att vi kliver av med tre poäng är rättvist.

Nyförvärvet Luke Green fick göra sin debut för Västervik i segermatchen mot Tingsryd.

– Jättebra första intryck. Han gör det bra med puck och utan. Får ha i åtanke att han inte har spelat så många matcher. Helheten är bra och han får laget vila med pucken fast det är på bortaplan. Vi får en trygghet i spelet med han på isen.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA BOSTÄDER

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt