Annons:

IKO förlorade igen – tio raka matcher utan poäng

IK Oskarshamn har tio raka matcher utan poäng i SHL. Foto: Bildbyrån

IK Oskarshamn är helt ur slag. Borta mot ett annat formsökande lag, Luleå HF, åkte SHL-jumbon på en ny förlust och har nu spelat tio raka matcher utan poäng,

Annons:

Med mindre än fem minuter kvar av första perioden tog Luleå ledningen med 1–0 i powerplay. Brendan Shinnimin hittade en bra position framför Marek Langhamer och styrde in matchens öppningsmål.

I upptakten av mittperioden drog Oskarshamn på sig en ny utvisning och Luleå fick energi av att spela med en man mer på isen. Sju minuter in i perioden styrde Adam Brodecki in 2–0 och lagkaptenen Erik Gustafsson utökade ledningen till 3–0.

Med fem minuter kvar av matchen fastställde Frederic Allard slutresultatet till 4–0.

IKO har nu förlorat tio raka matcher och inte tagit en enda poäng på de tio försöken.