Annons:

Målvakten Emil Kruse fick fansens pris som årets lirare i Västerviks IK. Foto: Ossian Mathiasson

Fansens väntade val – han utsågs till säsongens bäste spelare

Föga oväntat fick succémålvakten Emil Kruse ta emot priset som säsongens bäste spelare i Västerviks IK. Han röstades fram av medlemmarna i Rödblåa Fans.

Annons:

Minuterna före nedsläpp i gårdagens allsvenska match mot Almtuna delade Rödblåa Fans ut ett pris till spelaren som medlemmarna i supporterföreningen anser varit den bästa och viktigaste spelaren under säsongen. 

Spelare som Patrik Karlkvist (Modo), Joakim Thelin (Oskarshamn), Pierre Gustavsson, Joakim Englund och Emil Georgsson är några av spelarna som har fått priset genom åren. 

Det blev målvakten Emil Kruse som fick ta emot årets pris och han har gjort en mycket imponerande säsong och gett VIK möjligheten att kämpa om en plats i slutspelsserien.

Så här löd motiveringen: "Denna spelare har varit en stor bidragande faktor till en mycket lyckad säsong. Spelaren har ett stort engagemang och passion för såväl laget som fansen. Han har bidragit till en stor show varje match. Med sitt lugn och säkerhet har han varit den spelare som medlemmarna i Rödblåa Fans röstat fram som årets lirare".

Under fredagskvällen fick Rödblåa Fans ordförande Joakim Sävenholt Gunnarsson priset som årets supporter i Västervik.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt