Annons:

IKO bröt lång förlustsvit – efter stark mittperiod

IK Oskarshamn bröt den 14 matcher långa förlustsviten när Brynäs besegrades med 5–4 i afton. Foto: Ossian Mathiasson

Efter 14 raka förluster i SHL är IK Oskarshamn återigen en vinnare. Det blev seger med 5–4 i kvällens match mot Brynäs IF.

Annons:

IK Oskarshamn vände ett tvåmålsunderläge och gjorde fem (!) raka mål, varav fyra mål var i den andra perioden.

Jonas Engström gjorde 1–2-reduceringen i slutet av första perioden och i mittperioden var det John Dahlström, Tyler Kelleher, Mathew Bodie och Jonas Engström som nätade. Brynäs reducerade två gånger om i tredje perioden men IKO höll emot och fick ett välbehövligt trendbrott.

I och med kvällens seger har Oskarshamn två poäng upp till Leksand, som förlorade mot Örebro i afton, inför den sista grundserieomgången på torsdag.