Annons:

Så många deltagare är anmälda till O-Ringen:

8 000 orienterare har så här långt anmält sig till världens största orienteringsevent, O-Ringen, som kommer till Kalmar län nästa sommar. Foto: Bildbyrån

Så många deltagare är anmälda till O-Ringen: "Känns fantastiskt"

Nästa sommar går O-Ringen av stapeln i Oskarshamn med omnejd. Så här långt har cirka 8 000 personer anmält sig till orienteringstävlingen.

Annons:

Den 21-27 juli 2024 är Smålandskusten med Oskarshamn i centrum värd för evenemanget. De två första dagarna är sträckorna förlagda i närheten av Rosenfors

Intresset för O-Ringen Smålandskusten 2024 är stort och anmälningarna strömmade in under den gångna helgen. Efter söndagens första anmälningsstopp kan arrangören se att prognoserna pekar på ett stort deltagarantal vecka 30.

8 000 personer har anmält sig till orienteringstävlingen som kommer till Oskarshamn med omnejd nästa sommar. 

”Det känns fantastiskt att det redan är 8 000 orienterare som har valt att anmäla sig. Förutom att det är väldigt glädjande så känns det också bra att vi har skapat ett koncept som tilltalar många och skapar goda förutsättningar för en riktig folkfest 2024”, säger Anders Strömbäck, projektledare för O-Ringen Smålandskusten 2024, i ett pressmeddelande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt