Annons:

Västervik gör en förändring mot Masarna – regn kan sätta stopp för matchen

Morgan Andersson plockar in dansken Kenneth Bjerre i startsjuan mot Masarna. Han ersätter Jaimon Lidsey. Foto: Bildbyrån

Västervik gör en förändring mot Masarna – regn kan sätta stopp för matchen

Västervik Speedway har inlett säsongen med en seger och ett kryss. Till kvällens hemmamatch mot Masarna gör Västervik en förändring jämfört med senast.

Annons:

Västervik vann hemmapremiären mot Piraterna efter en stark avslutning med tre raka femettor och följde upp det med ett kryss mot Indianerna på bortaplan.

– Vi har bara kört två matcher så det går inte att dra några större växlar av det. Men so far so good kan man väl säga. Vi har försökt sätta ihop ett lag som ska vara med till slutet. Resultatet uppe i Kumla var rättvist om man ser båda lagens strul. Hemma mot Piraterna var vi rätt bra, speciellt i slutet. Vi ska försöka vara lite hetare i dag nu när förarna har fått en match på hemmaplan, säger Morgan Andersson

"Osäkert om matchen blir av"

I kväll kommer Masarna från Avesta på besök. Västerviks lagledare Morgan Andersson gör en förändring jämfört med senaste matchen mot Indianerna. Kenneth Bjerre tar plats i startsjuan som nummer två istället för Jaimon Lidsey, som har kört de två inledande matcherna. 

– Kenneth har gjort det riktigt bra så här långt och jag tror för dagsdatum att det är vårt bästa lag. Vad gäller Jaimon finns det mer att ta av och han kommer sakta men säkert tillbaka. Han hade en bra tävling i Polen i helgen så han är nog tillbaka snart, säger Morgan Andersson. 

Kvällens match riskerar att ställas in på grund av regn. Det ska enligt SMHI:s prognos regna i Västervik under stora delar av kvällen. 

– Det är osäkert om matchen blir av. Jag tänker på vädret och att matchen kan komma igång, säger Morgan Andersson. 

Fakta

Västerviks startsjua: 

1.     Bartosz Smektala

2.     Kenneth Bjerre

3.     Fredrik Lindgren

4.     Gleb Chugunov

5.     Pawel Przedpelski

6.     Peter Ljung

7.     Noel Walquist

Masarna mönstrar följande manskap:

1. Krzysztof Buczkowski

2. Rohan Tungate (C)

3. Przemyslaw Pawlicki

4. Adrian Gala

5. Antonio Lindbäck

6. Francis Gusts

7. Philip Hellström-Bängs

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt