Annons:

Västerviks assisterande lagledare förlänger kontraktet

Assisterande lagledaren Christian Carlsson förlänger kontraktet med Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Västerviks assisterande lagledare förlänger kontraktet

Västervik Speedway har spikat truppen till nästa säsong. Nu står det klart att Christian Carlsson fortsätter i rollen som assisterande lagledare.

Annons:

Christian Carlsson har i över ett decennium varit en viktig kraft för Västervik Speedway. Nu står det klart att den assisterande lagledaren förlänger kontraktet över 2024. 

”Första veckan direkt efter finalförlusten var man kanske inte jättesugen på en säsong till. Men den känslan lade sig ganska snabbt och till slut så var det ingen tvekan. Man vill ju inte lägga av innan vi har fått den där guldmedaljen, och med laget vi har till nästa säsong ser det lovande ut. När besvikelsen hade lagt sig var det som sagt ingen tvekan om att köra vidare. Det här blir tionde säsongen, och samarbetet med Morgan har fungerat riktigt bra under alla dessa år”, säger Christian Carlsson i ett pressmeddelande. 

Västerviks lagledare och sportchef Morgan Andersson gläds över att följeslagaren fortsätter en säsong till. 

”Det känns mycket bra att ha min vapendragare med på tåget 2024. Vi har kamperat ihop under många år, både i klubb- och landslag, och känner varandra utan och innan. Man vet att det ”Chrille” uträttar alltid är välgjort och det är såklart en trygghet att ingenting missas eller lämnas åt slumpen. Sedan är det ju också så att det finns något oavslutat som jag hoppas att vi kan ändra på till 2024”, säger Andersson och syftar på årets finalförlust. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt